Susret mladih u svetište M.B.Goričke

Povjerenstvo za pastoral mladih organizira za 29. i 30 rujna prvi susret mladih u ovoj pastoralnoj godini u svetištu M. B. Goričke pod geslom ”Molitva, ključ za nebo”.  To će nas geslo pratiti cijele pastoralne godine.   

Susret mladih u Svetištu M. B. Goričke u 2017. godini.

Mladi iz Lošinja i Cresa krenut će trajektom iz Merga u 08.30, a mladi s otoka Raba krenut će u 06.00 iz Lopara. Mladi s otoka Paga, ukoliko ne idu vlastitim prijevozom, mogu doći dan ranije na Rab te ćemo im organizirati doček i smještaj.  Mladi otoka Krka trebaju samostalno ili u dogovoru sa svojim župnicima ili župnim suradnicima organizirati prijevoz do svetišta ili mogu u 09.00 sati biti na Valbiski kako bi zajednički s mladima s ostalih otoka u 09.15 krenuli autobusom u svetište.  

Cijena susreta je 250 kn u što je uključen prijevoz autobusom od Valbiske do svetišta u dolasku i povratku. Povratak se planira za 30. rujna u 15.00 iz svetišta tako da mladi koji putuju na Cres i Lošinj mogu stići na trajekt za Merag u 16.45 a mladi za Rab i Pag na trajekt u 16.00.

Na susret je potrebno ponijeti plahtu, jastučnicu i ručnik.

Vjerujem da će ovaj hodočasničko – molitveni susret biti pravo obogaćenje za svih!
Na susretu ćemo prezentirati i plan i program cijele pastoralne godine. Tom prilikom će mladi moći postaviti pitanja, dati prijedloge te čuti korisne informacije o susretima kroz ovu godinu.

Mladi koji žele sudjelovati na ovom susretu moraju se prijaviti svojim župnicima do nedjelje 23. rujna.

                                                                                                      Marin Hendrih, povjerenik za mlade

Print Friendly, PDF & Email