Akcijom „Zajedno možemo više“ prikupljena pomoć za stradale od potresa

Caritas Biskupije Krk korizmenom akcijom „Zajedno možemo više“ prikupio je gotovo 4.000 artikala, odnosno 2.160 kg/l hrane i higijenskih potrepština u vrijednosti od cca 37.000 kn. Prikupljeno je dostavljeno u Caritas Sisačke biskupije za stradale od potresa s njihovoga područja.

Akcija se provodila tijekom korizme u suradnji s Trgovinom Krk d.d. u 34 njihove poslovnice na otoku Krku, na način da su kupci mogli kupljene proizvode odložiti u za to predviđene košare. Volonteri župnih Caritasa praznili su košare tijekom akcije, a na kraju akcije u biskupijskom Caritasu sve je evidentirano, sortirano i pripremljeno za transport.

Unatoč tome što vrijeme prolazi, Caritas ne zaboravlja one koji su i dalje u potrebi, stoga u ime Caritasa i svih koji će primiti paket iskreno i veliko hvala na donacijama i povjerenju. Puno je volonterskih sati, dobre volje i truda uloženo u ovu akciju: u prikupljanju, sortiranju, evidentiranju te ukrcaju za Sisak, tako da posebno hvala volonterima bez kojih se akcija ne bi mogla realizirati.

Print Friendly, PDF & Email