Pokret za život otvorio facebook stranicu i održao misu u crkvici sv. Ane

Pokret za život ogranak Krk, odlučio je javno otvoriti svoje djelovanje za početak otvaranjem Facebook stranice.Na Facebook stranici pokreta moći ćemo pratiti najave događaja, provjerene linkove koji obrađuju teme isticanja kršćanskih vrijednosti života od začeća do naravne smrti, osvrt na događaje, live stream predavanja, svjedočanstva.

Pozivam ovim putem sve ljude koji cijene život u njegovom punom smislu, da se pridruže ovoj stranici. Popratite nas svojim lajkovima, komentarima, savjetima, pitanjima javno ili porukom. 
Za pitanja ili savjete otvoren je i novi email: info.otok.zivota@gmail.com. 
Također, nakon dva mjeseca pauze radi korone, u ponedjeljak 22.06 ponovno je održana sv. misa u crkvi sv. Ane. Misu je predvodio vlč. Ivica Kordić nekadašnji duhovnik Pokreta za život. Sudjelovalo je 50tak vjernika uključujući i obitelji sa djecom koje su u sam dugađaj unijele još više radosti. Vlč. Ivica Kordić, sada već svima znano, uskoro odlazi u misije u Afriku, tako da je cjelokupna milostinja usmjerena za “Marijine obroke”, inicijativu koju vlč. Kordić planira proširiti svojim dolaskom u Afriku. 
Renato Gunjević 
Predsjednik pokreta za život za otok Krk 
Print Friendly, PDF & Email