Kupnjom lampiona širimo zajedno plamen dobrote

Iza nas je još jedna uspješna akcija biskupijskog Caritasa „Plamen za dvostruko dobro“, koja se provodila u 33 župe naše biskupije.

Prodano je preko 7.500 lampiona od čega je uprihođeno 79.400 kuna za potrebne. Polovica prikupljenog  iznosa namijenjena je za redovni program biskupijskog Caritasa kojim se pomaže oko 100 učenika i studenata iz siromašnijih obitelji, a druga polovica prikupljenoga iznosa namijenjena je za potrebite u župnim Caritasima.

Iskreno i veliko hvala svima koji su prepoznali da ovaj lampion „gori duže“ te kupnjom omogućili da se plamen dobrote širi i na one koji nas trebaju.

U nekim župama ostalo je još lampiona koji se još mogu nabaviti, a u biskupijskoj knjižari Sveti Kvirin u Krku bit će dostupni tijekom cijele godine. Podsjećamo da je cilj akcije prikupljanje financijskih sredstava za pomoć siromašnijim učenicima i studentima iz naše biskupije te za potrebe župnoga caritasa. Potičemo vjernike da kupnjom lampiona za grobove svojih dragih pokojnika učine i djelo milosrđa za žive.

Print Friendly, PDF & Email