Na Susku održani dani zajedništva i molitve

Dani zajedništva i molitve za djevojčice i dječake župe Rođenja BDM iz Malog Lošinja održani su od 15. do 19. srpnja 2020. godine na otoku Susku. Program su vodile sestre Službenice Milosrđa – Ančele – sestra Katarina Mikić i s. Branka Plenča, zajedno sa župnikom vlč. Robertom Zubovićem.  Svojom prisutnošću i sudjelovanjem obogatio nas je i naš nekadašnji kapelan vlč. Dražen Zrile kao i novakinje sestara Ančela.

Kroz ove dane imali smo zajedničke molitvene trenutke, slavljenje liturgije, biblijske radionice, zajednička druženja kroz pjesmu, igru i kupanje na pijesku. Razmišljajući o događajima iz Isusovog života, koje Crkva svakodnevno stavlja pred nas bolje smo upoznali  sami sebe, naš odnos prema bližnjima i prema Gospodinu. Zahvalni Gospodinu za sve primljene milosti vratili smo  se obogaćeni svojim domovima, noseći u srcu lijepe uspomene.

Evo nekih od dojmova sudionika:

Anella Mauzner: Meni je bilo izvrsno!!! Svi smo se skupa družili i igrali. Lijepo smo se zabavili i upoznali smo nove prijatelje. Voljela bih ponovno doći! Lijepo smo se molili i učili o Bogu! Časne su preljubazne i dobre! Hvala puno!

Mario Martinolić: Svaki tren je bio zabavan, zanimljiv i poučan!

Erika Tuček: Bilo mi je lijepo i zabavno jer sam upoznala nove ljude, naučila nešto novo… neću zaboraviti nove lijepe pjesme i molitve koje smo naučili,

Filip Miličević: Meni je bilo odlično. Za objasnit – neopisivo.

 

 

Print Friendly, PDF & Email