Završile prijave za biskupijsko hodočašće “Putevima svjedoka vjere i domoljublja”

S nedjeljom 2. rujna završile su prijave za biskupijsko hodočašće Putevima svjedoka vjere i domoljublja koje će se održati od 25. do 28. listopada o.g. Sada pozivamo župnike da popis svih prijavljenih župljana, sa svim predviđenim podacima koje je potrebno sakupiti, dostave čim prije Ordinarijatu.

O hodočašću:

Naša će ODREDIŠTA biti:

Stara Gradiška: mjesto obnove čišćenja pamćenja i spomena mučenika. Godine 1948. komunističke su vlasti naredile zarobljenicima, među kojima i  svećenicima iz naše biskupije, da svojim vlastitim rukama razruše tamošnju župnu crkvu. Tamo je sada podignuta nova crkva i spomen centar.

Srijem i Vojvodina: Novi Sad, Petrovaradin, Svetište na Tekijama, Srijemska Mitrovica, mjesta su svjedočanstva kršćanskih mučenika koje slavi opća Crkva. Kao i u Kotoru, i ovdje želimo posjetiti Hrvate koji žive izvan Domovine. Sudjelovat ćemo u proslavi njihova zaštitnika sv. Dimitrija te uveličate slavlje 10. obljetnice ponovne uspostave srijemske biskupije.

Vukovar – grad heroj i Đakovo – sjedište Đakovačko – osječke nadbiskupije.

Program se organizira se u suradnji s turističkom agencijom Autotrans – Arriva travel. Cijena hodočašća iznosi 1800,00 kn po osobi u 1/2 sobi.

PRIJAVE: ZAKLJUČENE!.

HODOČASNIČKI PAKET

U cijenu uključeno:
Prijevoz autobusom prema programu

Smještaj u hotelu 5* na bazi 2 polupansiona u Novom Sadu i u hotelu 3* u Vinkovcima ili okolici na bazi 1 polupansiona u dvokrevetnim sobama
Duhovni pratitelj – voditelj putovanja
Ručak zadnji dan putovanja
Vodič u Novom Sadu
Posjet vinskom podrumu đakovačko-osječke nadbiskupije
Organizacija i jamčevina putovanja

U cijenu nije uključeno:
Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza – preporučujemo 

Ostale ulaznice u objekte koji se posjećuju
Osobna potrošnja i napojnice

Uvjeti i način plaćanja:
GOTOVINOM: prilikom prijave uplaćuje se 600,00 kn, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put

OBROČNO: do 6 rata bez kamata i naknada: American Express; Diners Club; Erste Maestro Plus; Maestro, Visa, Mastercard i Cirrus Raiffeissen banke; Mastercard, Maestro i Visa Zagrebačke banke; Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb.

Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa – Arriva travel su sastavni dio ugovora o putovanju.

Print Friendly, PDF & Email