Najavljujemo: 13. Obiteljska škola Riječke metropolije

OS-logo13. Obiteljska škola Riječke metropolije održat će se od petka, 16. listopada do nedjelje, 18. listopada 2015. u hotelu «Omorika» u Dramlju. Tema škole bit će: Majčinstvo i očinstvo u obitelji – izgrađivati zdravu osobnost u obitelji.
Ovdje možete preuzeti letak s detaljnim programom i prijavnicom. Ispunjene prijavnice predajte svojim župnicima najkasnije do 5. listopada kako bi ih oni onda mogli proslijediti Uredu za obitelj u Krku.
Cijena koju plaćaju sudionici Škole je 350 Kn po osobi. Za djecu koja su smještena s roditeljima u sobi ne plaća se ništa, a za djecu koja su smještena posebno plaća se 50% iznosa. Ostale troškove podmiruju župe i Biskupija.
Za manju djecu osigurano je čuvanje, a za onu veću kreativne radionice.
Svete Mise bit će u subotu u 18.00 sati i nedjelju u 12.00 sati, a također će, tijekom subote i nedjelje prijepodne, biti mogućnost ispovijedi.

OS2015

Predavač na Školi bit će dr. sc. vlč. Josip Bošnjaković, svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji je na studirao psihologiju pri Papinskom salezijanskom sveučilište u Rimu i usporedno s time završio studij psihoterapije, smjer – transakcijska analiza. Od 2012. godine predavač je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu te, iste godine, imenovan stručnim voditeljem Bračnog i obiteljskog savjetovališta u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

Print Friendly, PDF & Email