“Veliko čudo u malom gradu”

Prigodom božićnog glazbenog-scenskog djela “Veliko čudo u malom gradu” u krčkoj katedrali, krčkom biskupu mons. Valteru Županu dodijeljena je nagrada za promicanje obiteljskih vrijednosti.


Veliko_cudo (6)

Na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca, u krčkoj katedrali izvedeno je božićno glazbeno-scensko djelo “Veliko čudo u malom gradu”. Izveli su ga udruženim glasovima zborovi župe Krk: dječji zbor “Kapljice”, zbor njihovih roditelja te zbor mladih “Kap”. Glumačke dijelove uprizorili su mladi župe Krk.

Nakon programa, u ime roditelja, zahvalio se gospodin Joško Brusić, istaknuvši kako su tijekom proba proveli kvalitetno vrijeme sa svojom djecom i ostalim roditeljima. Posebno se zahvalio vjeroučiteljicama Mirjani Žužić i Vesni Avsec na požrtvovnosti kojom su pripremale ovu priredbu. Krčkom biskupu Valteru Županu dodijeljena je zatim “Nagrada za promicanje obiteljskih vrijednosti” u obliku brončanog reljefa “Bijeg u Egipat” akademske kiparice Linde Milić Kršnjavić. Nagradu je uručio gospodin Krešimir Miletić u ime udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti “Blaženi Alojzije Stepinac”.

Susret je završio pjesmom i druženjem uz prigodni domjenak.

 

Print Friendly, PDF & Email