Gender ideologija

Pod krinkom znanosti nudi nam se rodna ideologija, pod kojom se krije nametanje našoj kulturi neprihvatljivih seksualnih modernizma.

U gender ideologiji znanstvenici i seksolozi iznose tvrdnje da naš spol ne određuje i našu pripadnost rodu. Ja sam rođena kao žensko, ali imam pravo opredjeliti se kao muško, tj. da pripadam muškom rodu, ili obrnuto muškarac sam ali se opredjeljujem da sam ženskog roda.

Najveća tragedija rodne ideologije što stvara rodove po seksualnoj opredjeljenosti ili čak nastranosti. Postoji cijela lepeza rodnih identiteta: Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual, kao osnovni rodni identiteti koji su se kasnije razvijali novim pojmovima: pedo, animal, plury… U naravi: pedofil je rod, što znači da sam se deklarirao ne kao muškarac, nego kao pedofil. Čovjek koji opći sa životinjama je „animal“, čovjek koji živi u incestnoj vezi (sa krvnim srodnikom) je „incesty“.

Po rodnoj ideologiji mi imamo pravo izabrati rod kojem želimo pripadati, te ga vremenom mijenjati prema vlastitoj želji. Seksologija se ponaša kao kvazi religija rodnih ideologija. Tvrdi da je čovjek samo seksualno biće i da stereotip: „muško – žensko“ uopće ne postoji, već da je to nametnuto kroz zastarjelu tradicionalnu društvenu normu. Gender (rodna ideologija) se bavi kvazi znanstvenim istraživanjima: stvoriti novo društvo koje će biti rodno osvješteno.

Svjedoci smo da se gender ideologija nije tek tako razmahala Europom, a sada i Hrvatskom. Vjetar u jedra daju joj njeni promicatelji, politička elita na vlasti.

Već od dječije dobi, zdravstvenim odgojem u školi, sad već famoznim 4. modulom, žele podučiti djecu o osnovama rodne ideologije. Na mala vrata uvodi se pornografsko – promiskuitetno – pedofilski mentalitet sa ciljem poticanja emancipacije, oslobođenja od spola kao biološkog i Božjeg dara.

Nameću nam se propali eksperimenti sa zapada, u cilju da nas prosvjetle i društveno unaprijede. Pa dok u zemljama sjeverne Europe (Norveška, Švedska, Finska…) od 1. siječnja 2013. godine više ne postoji Regionalni rodni institut koji je na svim društvenim razinama, posebno u školstvu promovirao i provodio u djelo rodne znanstvene teorije, u našim je školama protivno i suprotno stavu većine roditelja uveden nametnuti program zdravstvenog odgoja uvlačenja naše djece u bezbožne igre zakona zla. Nastoji se promijeniti naše uloge žene i muškarca stvaranjem kaosa u društvu, uništenjem obitelji. Ovaj trenutak u društvu traži naš jasni stav da se borimo protiv ovih ideologija. Ista elita na vlasti priča puku o toleranciji i poštovanju različitosti, a verbalno kamenuje sve one koji se protive gender ideologiji u zdravstvenom odgoju. Svjedoci smo da se ništa ne čini na zaštiti obitelji od onih koji je razaraju moralno i duhovno.

Hine lažnu zabrinutost za niski natalitet hrvatskog naroda, a istovremeno korak po korak, uvode u škole svjetonazor destruktivne rodne ideologije. Postavimo pitanje sebi, da li mogu mirno slušati i gledati da mojoj djeci životne stavove oblikuju kvazi znanstvene ideologije. Stvoreni smo na sliku i priliku Boga. On nam je darovao ljubav. Rođeni smo kao muško i žensko, sa dostojanstvom djece Božje. U to ne moramo sumnjati, niti to mijenjati, niti prepustiti odgoj drugima koji bi to mijenjali.

Pokret za život – Ogranak Krk
Predsjednik Ivan Zec

Print Friendly, PDF & Email